Feel at home

суит хотел софия

Съобщение във връзка с коронавирус – COVID19

София, 17.03.2020

Скъпи гости и приятели,

Здравето и благополучието на нашите гости, служители и всички посетители на хотела са с най-висок приоритет за нас.

Наша отговорност е да съдействаме за ограничаване разпространението на COVID-19 като подкрепим напълно социалното дистанциране. В тази връзка и след анализ на ситуацията, взехме решение временно да преустановим всички наши дейности. Всички гости с индивидуални резервации за периода ще бъдат анулирани без неустойка.  Депозитите на гости, заплатили авансово за престоя си през този период ще бъдат прехвърлени и ще могат да бъдат използвани за бъдещи периоди.

Продължаваме да следим отблизо информацията, свързана с коронавирус (COVID-19), както и всички актуализации от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб. Действията ни, както и бъдещите ни реакции, ще продължават да са съобразени изцяло с препоръките и указанията на правителството, здравните институции и медицинските експерти и ще ви информираме своевременно при следващи промени.

Бихме искали да Ви благодарим за подкрепата и разбирането. Вярваме, че ще преминем през този тежък период заедно и очакваме да ви посрещнем съвсем скоро с нови позитивни емоции, страхотни събития и незабравими моменти!

Сърдечни поздрави,

Александър Лалков
Генерален Мениджър